Copyright© TCT-Team 2015             Ondernemingsnummer: 0686.680.024.

 

Onze instructeurs

(*) Je kan al onze instructeurs mailen door de voornaam te combineren met @instructor.com    (Naam@tct-instructor.com)

Jurgen Oris

Jurgen heeft jaren les gegeven in een ninjutsu-school maar heeft zich de laatste jaren gericht op moderne verdedigingstechnieken en heeft in 2015 het TCT-Team opgericht. 

Danny Roels

Danny is een instructeur afkomstig uit het Bujinkan Ninjutsu en heeft ervaring in verschillende gewapende als ongewapende technieken. Danny werkte jaren als deel van de vliegveldpolitie in Antwerpen. Danny onderricht de divisie van Sint-Niklaas en Sinaai en heeft een bijkomende organisatie die zich richt op het middeleeuws zwaardvechten.

Werner Van Hoye

Werner is een Bujinkan instructeur en is aangesloten met de divisie van Turnhout 1 waarin hij lesgeeft in het budo taijutsu. Werner heeft een militaire achtergrond en is sinds kort actief als reservist als bijdrage aan de veiligheid tegen terreur. 

Daniël Camu

Daniël is zoals meerdere onder ons ninjutsu instructeur onder het bujinkan systeem en heeft een dojo in Tienen waar hij lesgeeft in de klassieke gewapende en ongewapende technieken van het ninpo. 

Willy Beernaert

Willy heeft het grootste deel van zijn leden getraind in het Kyokushinkai karate en is een ervaren vechter en hoog-gegradeerde leraar. Willy is een tijd geleden opgenomen in de Martial Arts 'Wall of fame' en heeft diploma's in o.a. Karate en kobudo. Hij geeft les in onze divisie van Turnhout 2.