Copyright© TCT-Team 2015             Ondernemingsnummer: 0686.680.024.

 

Organisatie

Het Tactical Combat Training Team Vzw of afgekort 'TCT-Team' is een vereniging zonder winstoogmerk die oorspronkelijk in 2015 werd opgericht met als doel om mensen uit de veiligheidssector te onderhouden en opwaarderen in verdedigingstechnieken maar later heeft het bestuur besloten het team toegankelijk te maken voor iedereen omdat iedere goede burger het recht heeft om zichzelf de beschermen. In 2018 hebben we besloten om de vereniging in twee grote groepen te delen: één groep die zich enkel wenst te verdiepen in zelfverdedigingstechnieken (MAG) en een tweede groep die meer gericht is op survival (TTG)

Het TCT-Team heeft een uniek systeem in Europa. Onze organisatie werkt samen met verschillende verdedigingsscholen over heel het land en hebben een samenwerkingsovereenkomst dat iedere aangesloten lid het gehele jaar deel mag nemen aan alle normale trainingsdagen. Dit maakt dat een lid dat aangesloten is voor een extra aan  €12 per jaar (€1 per maand) het gehele jaar kan leren van verschillende instructeurs uit verschillende klassieke en moderne disciplines. Personen met een druk schema of wisselende uren hebben hierbij meer kans om te gaan sporten. Het is wel vereist om bij één club aangesloten te zijn zodat men in orde is met de verzekering. 

Identificatiekaart:

Om je lidmaatschap te controleren krijg je aan het begin van elk jaar een identificatiekaart toegezonden die je steeds bij je moet hebben als je op een andere divisie gaat trainen, dit is het bewijs dat je aangesloten bent onder TCT en dat je een verzekering hebt. 

Hoe kan je lid worden ?

Indien je graag eens deel wenst te nemen aan een training of je wilt gewoon direct lid worden neem je via de contactpagina best contact op met de gekozen divisie. Deze instructeur zorgt dan voor je aansluiting en na het betalen van de contributie ben je met deze vereniging gebonden.

 

Schrijf je hier online in bij TCT 

Als de administratie afgerond is zal de divisie je een identificatiekaart uitreiken die geldig is tot het einde van het jaar. Op vertoon van deze kaart kan je in elke aangesloten club gratis trainen tijdens de vaste trainingsuren. Privétrainingen en andere bijkomende activiteiten vallen niet altijd binnen deze vrijheid, overleg dit steeds met je instructeur. 

Vanaf dit moment ben je officieel lid van TCT onder de Martial Arts Group

Hoe kan je lid worden als vereniging ?

Ben je het hoofd aan een sportvereniging en je wenst aan te sluiten bij het TCT-Team kan dit door een mailtje te sturen naar onze administratieve dienst. Een korte voorstelling over wie je bent, welke tak je onderricht en wat je doelstellingen zijn volstaat. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk contacteren over onze mogelijke samenwerking. 

De aansluiting voor een instructeur is éénmalig €25 waarbij je een identificatiekaart zal ontvangen. Verder trachten we instructeurs altijd gratis toegang te geven tot stages en evenementen tenzij hiervoor een andere regeling is afgesloten. Leden betalen een bedrag van €12 per jaar (€1 per maand) om officieel aangesloten te zijn en gebruik te kunnen maken van de vrijheden die TCT schenkt. 

De website van uw vereniging zal onder onze contactpagina worden opgenomen en zal in de kalender geplaatst worden zodat iedere bezoeker u steeds kan vinden en bereiken. Instructeurs of een assistent kunnen ook een 'instructor-tool 'ontvangen om hun ledengegevens te bewaren. Heeft u nog vragen, contacteer ons dan aub via onze administratieve dienst